Optimering af salgs- og managementorganisationer

Jeg hjælper virksomheder til at tjene mere, og værdiskabelsen sker økonomisk på både top- og bundlinje. Men det er også mit mål at skabe menneskelig værdig, og jeg vil hellere udvikle end afvikle medarbejdere.

I mit (sam)arbejde med virksomhedsledere er mine vigtigste værktøjer engagement og positiv motivation – fordi det smitter af på hele teamet. Og fordi lysten til at ville forandring er essentielt for at udvikle sig, både som menneske og som virksomhed.

Samtidig har jeg hele tiden fokus på strategi og praktisk eksekvering – for vi skal finde den vej, der for den enkelte virksomhed fører til det bedste resultat. Og finde ud af, hvordan løsningen eksekveres bedst muligt. Hertil anvender jeg bl.a. metoder som MDMP (Military Decision Making Proces). Det vil sige en systematisk analyse af muligheder og problemstillinger, som herefter justeres i forhold til den civile forretningstilgang.

Salgsoptimering og coaching

Jeg gennemfører salgsoptimering, analyse af salgs-pipeline og markedsfokusering og arbejder med internationalisering, herunder opstart af datterselskaber eller partnersalgsstrategi for udvalgte markeder med fokus på EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika).

Jeg kan hjælpe din virksomhed til forbedret indtjening ved at:

  • strukturere salg
  • katalysere salg
  • understøtte salg
  • optimere salg

Herudover tilbyder jeg coaching af erhvervsledere, hvor der fokuseres på optimering af såvel medarbejdernes personlige resultater som virksomhedernes overordnede resultater.

Kontakt mig i dag